Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://www.medicteam.no
Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn
Kontaktskjemaer
Informasjonen som sendes i kontaktskjema vil bli brukt i det videre arbeidet i saken. Den som tar kontakt har selv ansvar for at riktig informasjon blir oppgitt samt sensitiv informasjon som eventuelt sendes.

Informasjonskapsler

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år.
Analyse

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du bruker vårt kontaktskjema vil informasjon innlagt fra dette bli lagret på nettsiden utilgjengelig for andre lesere. Du kan når som helst ta kontakt for å få disse slettet dersom du ønsker det, dersom opplysningene ikke er relevant for en pågående sak. Man kan også be om å få tilsendt en fil med dine personopplysninger etter ønske.

Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.